Maak uw binnenspeelplaats winstgevend. Soft Play (2024)

Het bouwen van een indoor speeltuin is een spannende onderneming. Als u begint te kijken naar innovatieve ontwerpen voor speeltoestellen, begint u waarschijnlijk ook met het uitstippelen van een strategie voor uw bedrijf. Er zijn veel manieren om een indoor speeltuin winstgevend te maken. Voor een bestaand bedrijf, kan het toevoegen van een binnenspeeltuin nieuwe klanten aantrekken. Als een familievermaakcentrum, kunt u sommige broodnodige recreatie en pret aan lokale gemeenschappen verstrekken.

Neem contact met ons op

Lees de volledige gids of ga naar een specifiek onderdeel:

  • Winst en rendement van indoor speeltuinbedrijf
  • Manieren om uw speelruimte winstgevender te maken
  • Indoor Speeltuin Business Plan
  • Sectoren die voordeel halen uit indoor speeltuinen
  • Veelgestelde vragen voor het starten van een indoor speeltuin bedrijf
  • Hoeveel kost het om een indoor speeltuin bedrijf te bouwen?
  • Is een indoor speeltuin een goede zaak?
  • Wat zijn de jaarlijkse inkomsten van een binnenspeeltuin?
  • Zijn Soft Play Centra Winstgevend?
  • Hoeveel kost het om een indoor speeltuinbedrijf te exploiteren?
  • Heb ik een vergunning nodig om een indoor speeltuinbedrijf te openen?
  • Begin te ontwerpen met Soft Play

Maak uw binnenspeelplaats winstgevend. Soft Play (1)

Winst en rendement van indoor speeltuinbedrijf

De waarde van de markt voor family entertainment centers bedroeg 24,35 miljard dollar in 2020, met 36,1% van deze industrie-inkomsten alleen al in Noord-Amerika. Alsof dit nog niet indrukwekkend genoeg is, bedraagt de verwachte marktwaarde van de familie-entertainmentindustrie in 2030 $69,55 miljard.

De winstmarges en het rendement van een indoor speeltuin variëren per locatie, bedrijfsmodel en overheadkosten. Sommige bedrijven gebruiken een familievermaakcentrum als hun primaire bron van inkomsten. Voor andere bedrijven, zoals winkelcomplexxen en detailhandel, is een binnenspeelplaats een aantrekkelijkheid die families binnen de deur brengt. In deze gevallen, brengt de speelplaats meer verkeer en opbrengst aan het bedrijf.

De overheadkosten zijn ook een belangrijke factor in binnen speelplaatswinsten en succes. Als u van plan bent een ruimte te huren, zal de huurovereenkomst die u ondertekent een grote invloed hebben op de winst. Een groot gebouw zal meer kosten om te huren, en de verhoogde ruimte staat u toe om meer aantrekkelijkheden te bouwen en meer families in één keer te huisvesten. Met meer ruimte, kunt u ook verhuren kamers voor verjaardagsfeestjes of fitnesslessen.

Commerciële huur kost meer in gebieden met een grotere zichtbaarheid. Families vinden indoor speeltuinen meestal via mond-tot-mondreclame en internetonderzoek. Aangezien bezoekers meestal van tevoren plannen, is zichtbaarheid niet zo belangrijk. Dus, kunt u profiteren van lagere huurkosten op een meer afgelegen locatie.

Als u begint met het plannen van uw indoor speeltuin, onderzoek uw lokale markt om te helpen bepalen van zakelijke kosten in uw omgeving.

Manieren om uw speelruimte winstgevender te maken

Als het op nieuwe ondernemingen aankomt, zijn hard werken en creativiteit een onverslaanbare combinatie. De indoor speeltuin business is een unieke industrie, met veel mogelijkheden om de winstmarges te verhogen. Hier zijn enkele manieren om van uw bedrijf een succes te maken:

1. Manieren vinden om "dode tijd" te verminderen

Voor een amusem*ntscentrum voor gezinnen kunnen uw uren nauw verbonden zijn met de schoolroosters. Weekends en pauzes zijn de meest winstgevende periodes van het jaar. Maar als bedrijfseigenaar betaalt u het hele jaar door huur en andere overheadkosten. Dus, het vinden van manieren om uw faciliteit te openen en mensen te krijgen in de deur tijdens de daluren kan uw bedrijf winstgevender maken. Hier zijn een paar ideeën die u kunt proberen:

  • Bied leuke activiteiten voor volwassenen, zoals fitnesslessen in de ochtend of avond.
  • Open uw deuren voor lokale bedrijven met aangepaste teambuilding evenementen op weekdagen.
  • Organiseer eendaagse kampen tijdens de dagen van beroepsontwikkeling van plaatselijke scholen - werkende ouders zullen de kinderopvang op prijs stellen.
  • Mogelijkheden creëren voor schoolreisjes.
  • Bied naschoolse groepen aan, zoals een trefbal competitie.
  • Een kinderdagverblijf runnen of partner zijn.
  • Bouw wat peuteractiviteiten en richt je op gezinnen met niet-schoolgaande kinderen.
  • Werk samen met plaatselijke homeschoolinggroepen om gymlessen of verrijkingsactiviteiten aan te bieden.

2. INVESTEREN IN INTERNET MARKETING

De meeste ouders kiezen wat ze met hun weekend gaan doen via online onderzoek. Uw website en online reclame is de belangrijkste manier waarop deze gezinnen uw faciliteiten vinden.

Het is het beste om een aanwezigheid op sociale media op te bouwen en gezinnen aan te moedigen om deel te nemen aan hun sociale groepen door foto's met creatieve hashtags te posten. In het oog springende, kleurrijke toestellen zorgen voor geweldige Instagram- en Facebook-foto's. Wanneer een ouder een foto post van kinderen die van uw speeltuin genieten, zal hun netwerk het voordeel zien van een bezoek aan uw bedrijf. Mond-tot-mondreclame via sociale media is een krachtig instrument.

3. ONTWERP UW RUIMTE MET PLEZIER IN GEDACHTEN

Winstgevendheid vereist meer dan voetverkeer. Het beste is klantenbinding en het verlengen van de tijd die gasten in uw zaak doorbrengen. Nieuwe, innovatieve apparatuur zal kinderen langer vermaken. Op maat gemaakte faciliteiten en nieuwe toevoegingen zorgen voor een unieke attractie.

Om een ruimte te creëren die mensen teruglokt, zijn ook goede toiletten, winkelruimte en incheckruimtes nodig. Ze moeten een slimme verkeersstroom hebben en er aantrekkelijk uitzien voor zowel kinderen als volwassenen. Het is het beste om te werken met een ontwerper die ervaring heeft in de amusem*ntsindustrie.

4. VERJAARDAGSPAKKETTEN, vakantieaanbiedingen en communautaire evenementen.

Of u de ruimte nu afsluit voor verjaardagen of de feestgangers een privéruimte geeft, een geweldig verjaardagsevenement kan de levensader van uw zaak zijn. Een pakket vol creatieve activiteiten kan een familie verleiden om wat meer uit te geven. Bied een paar verschillende pakketten aan voor meer variatie en een aantal luxe opties voor hogere inkomsten.

Het creëren van een hoogwaardige ervaring voor kinderfeestjes zorgt er ook voor dat nieuwe gezinnen kennismaken met uw bedrijf. Als kinderen het naar hun zin hebben, komen ze misschien terug of willen ze hun feestjes op dezelfde plaats houden.

Een andere manier om kinderen en hun familie aan te spreken is via vakantiespecials. Laat vakantiefiguren uw speelruimte bezoeken en bied fotopakketten aan. U kunt ook specials aanbieden om de omzet te verhogen. U kunt het hele jaar door gemeenschapsevenementen in uw indoor speeltuin organiseren om nieuwe klanten binnen te halen en uw inzet voor het publiek te tonen.

5. VERKOOP VAN VOEDSEL EN DRANKEN

De verkoop van voedsel bij uw bedrijf kan uw winsten van de binnenspeeltuin aanzienlijk verhogen. Terwijl u zult moeten meer geld te investeren en een aantal extra licenties om voedsel te verkopen op uw eigendom te krijgen, kan voedsel een geweldige aanvulling op uw bedrijf. Gasten zullen langer blijven als ze in staat zijn om bij te tanken en rehydrateren, en je zult een andere bron van inkomsten voor uw bedrijf te krijgen.

6. DENK AAN DE OUDERS.

Gezinnen zullen eerder langer blijven als er voor elk wat wils is. Terwijl het grootste deel van uw faciliteit tegemoet zal komen aan actieve kinderen en hun wilde verbeelding, zijn het de ouders die hen daar in de eerste plaats naartoe brengen. Ouders zullen de onderbreking van hun routines waarderen die door uw speelplaats wordt verstrekt. Zij zullen ook iets willen doen terwijl zij ontspannen. Een koffiebar of een internetcafé kan ouders bezig houden terwijl hun kinderen spelen.

7. Betrek kinderen van alle leeftijden

Net als hun ouders, kunnen kleine kinderen zich buitengesloten voelen als er geen activiteiten zijn die ze kunnen doen. De enorme omvang van veel binnenspeeltuinen kan ook intimiderend aanvoelen voor kleinere kinderen. Om ervoor te zorgen dat ze zich meer thuis voelen, kunt u een aparte ruimte creëren die speciaal voor hen is ontworpen. Maak een kleinere ruimte alleen voor uw kleinste bezoekers en vul deze met speeltoestellen en activiteiten die bij hun leeftijd passen.

8. Krijg High-Tech

Nu apparaten zoals smartphones en tablets zo gewoon zijn, hebben kinderen een extra dosis "wow" nodig om onder de indruk te zijn. Een upgrade naar een interactieve speelervaring is een geweldige manier om kinderen zowel mentaal als fysiek bezig te houden. Speelstructuren die van de ervaring een spel maken of die reageren op de bewegingen van kinderen door middel van interactieve verlichtingstechnologie, zorgen voor nog meer plezier en moedigen gezonde competitie en verkenning aan.

9. Bouw uw lokale reputatie op

Hoewel online adverteren via websites en sociale media geweldig is om klanten op andere gebieden te bereiken, is mond-tot-mondreclame de meest effectieve manier om een solide reputatie op te bouwen. Immers, 92% van de consumenten geeft aan dat ze hun vrienden meer vertrouwen dan de traditionele media.

Samenwerken met plaatselijke bedrijven en scholen is een goede plek om te beginnen. Je kunt scholen in de buurt gratis of met korting kaartjes geven om aan het eind van het schooljaar aan de leerlingen te geven - zo wek je belangstelling bij kinderen uit de buurt, wat kan helpen om je vaste klantenkring op te bouwen.

Indoor Speeltuin Business Plan

Het maken van een goed businessplan vereist veel onderzoek en het is de eerste stap naar succes voor een winstgevende indoor speeltuin. Het businessplan van je indoor speeltuin kan je helpen om inzicht te krijgen in je financiële opstartkosten en hoeveel klanten je nodig hebt om winstgevend te zijn. De Small Business Association beveelt aan dat een businessplan uit acht delen bestaat:

1. SAMENVATTING

Begin met een algemene samenvatting van de marktkansen, het voorgestelde bedrijf, de locatie, de managementstructuur en de kredietaanvragen. U moet ook uw missie en doelstellingen voor uw bedrijf in overdekte speeltuinen uiteenzetten.

2. BEDRIJFSOMSCHRIJVING

Hier beschrijft u het concept van uw voorgestelde indoor speelruimte of amusem*ntscentrum. Wat is het unieke aanbod van uw bedrijf? Bent u het enige family fun center in de omgeving? Richten andere bedrijven zich op oudere kinderen terwijl uw bedrijf zich richt op peuters? Beschrijf uw opstartkosten en een budget voor terugkerende kosten.

U zult ook een samenvatting willen geven van uw algemene bedrijfsmodel. Gaat u maandelijkse lidmaatschappen, reserveringen per uur, pay-to-play-apparatuur of een combinatie daarvan aanbieden? Geef voorbeelden van andere succesvolle bedrijven in uw omgeving en hoe u wilt concurreren.

3. MARKTANALYSE

In dit gedeelte zet u uw potentiële klantenkring en concurrentie uiteen. U moet rekening houden met de bevolking en de demografie van uw gebied. Een gemeenschap van 10.000 mensen kan een heel andere markt betekenen, afhankelijk van wie er in de buurt woont. Een populaire pensioneringsstad kan een grote bevolking hebben, maar weinig kinderen. U kunt de demografische gegevens van uw stad of gemeente vinden met behulp van U.S. Census Data.

U zult ook uw concurrentie willen analyseren en bespreken hoe u van plan bent te concurreren. Andere indoor speeltuinen in uw regio kunnen belangrijke concurrenten zijn. Vanwege de unieke waarde van indoor speeltuinen, rijden mensen vaak van ver om ze te bezoeken. Er een bouwen in een nieuwe stad kan gezinnen een geweldige ervaring geven met minder van een rit.

Andere concurrenten kunnen parken en recreatie of naschoolse programma's. Bowlingbanen en bioscopen staan vaak bovenaan de lijst van families die een verjaardagsfeestje willen organiseren.

4. ORGANISATIE EN BEHEER

Hier schetst u de structuur van uw bedrijf en wie het zal leiden. Je maakt een lijst met eisen voor managers en fulltime en parttime werknemers. Misschien wil je dat werknemers een reanimatiecertificaat hebben of ervaring met kinderen. Je stelt ook regels op, zoals hoeveel kinderen een werknemer mag begeleiden.

Je zult ook een loonstructuur opstellen. Volgens het Bureau of Labor Statistics, amusem*nt suppoosten maken een jaarlijkse mediane salaris van 24.760 dollar. Fitness trainers maken een jaarlijkse mediaan salaris van 40.510 dollar.

Met deze informatie weet u hoeveel werknemers u in dienst moet nemen en hoeveel de loonlijst zal kosten.

5. DIENST OF PRODUCTLIJN

Hier bespreek je je specifieke producten en diensten. Eerst schetst u hoe u uw ruimte gaat gebruiken. Bijvoorbeeld 5.000 vierkante meter voor kinderen van 4 tot 8 jaar, 1.000 vierkante meter voor peuters en vijf privé verjaardagsruimten. U kunt ook specifieke structuren en belangrijke attracties bespreken die u van plan bent op te nemen.

Als u van plan bent andere diensten aan te bieden, zoals privéfeestjes of fitnesslessen, zult u elk van deze diensten en hun prijspunt voor de consument willen schetsen. Als u concessies of koopwaar verkoopt, zoals gripvaste sokken, beschrijft u deze in uw productlijn.

6. MARKETING EN VERKOOP

Vervolgens bespreken jullie je marketingstrategie en -budget. Als onderdeel van uw verkoop kunt u berekenen hoeveel kinderen of gezinnen u elke maand moet binnenhalen om een comfortabele winstmarge te hebben.

7. FINANCIËLE PROGNOSES

Als deel van uw financiële projecties, zult u bekijken hoe uw overheadkosten en de verwachte inflatie de bedrijfskosten van uw binnenspeeltuin in de loop van de tijd zullen veranderen. U zult ook een break-even punt berekenen dat laat zien hoeveel inkomsten u elke maand moet binnenbrengen om break-even te draaien op uw investering.

8. BIJLAGE

Hier voeg je alle ondersteunende documenten toe die je businessplan ondersteunen. Je bijlage kan onderzoek bevatten over demografische gegevens, concurrentie en financiële kosten. Het kan bestaan uit extra grafieken die aantonen waar je je cijfers vandaan hebt.

Sectoren die voordeel halen uit indoor speeltuinen

Hoewel veel bedrijven een binnenspeeltuin bouwen als onderdeel van een amusem*ntsbestemming, kunnen veel bedrijfstakken een beetje indoor plezier aan hun bedrijf toevoegen. Binnenspeeltuinen trekken zaken aan van jonge gezinnen. Ze kunnen ouders helpen hun actieve kinderen onder controle te houden terwijl ze winkelen en bieden een superieure ervaring. Hier zijn enkele industrieën die profiteren van indoor speeltoestellen:

RETAIL

Winkelcentra en speelgoedwinkels kunnen beide profiteren van een indoorspeelparadijs voor hun gasten. Indoor speeltuinen maken van winkelruimtes een bestemming.

Indoor speeltuinen brengen voetgangers naar uw zaak en houden hen daar langer. Het extra vermaak brengt bezoekers in de juiste stemming om verder te winkelen. Ook voor ouders kan het een extra voordeel opleveren. Met de juiste opzet en begeleiding kan een speeltuin dienen als afzetgebied voor drukke gezinnen. Zij kunnen hun boodschappen doen terwijl u op hun kinderen let.

KINDERZORG

Kinderopvang is voor veel gezinnen een aanzienlijke investering. Een binnenspeeltuin kan uw kinderdagverblijf onderscheiden en uw diensten de moeite waard maken. Ouders zien speeltoestellen als nuttig omdat ze helpen bij de ontwikkeling van kinderen en sociale vaardigheden. Indoor speeltuinen geven kinderen beweging en helpen overactieve kinderen hun energie kwijt te raken, terwijl ze hen helpen zich te ontwikkelen.

Met indoor-toestellen kunt u Soft Play elke dag aanbieden, ongeacht het weer. U maakt het werk van uw personeel overzichtelijker en zorgt ervoor dat zowel ouders als kinderen elke dag graag terugkomen.

GEZONDHEIDSZORG

Een wachtkamer vol met soft play apparatuur maakt van een bezoek aan de dokter de favoriete bezigheid van kinderen. Door een aantal onverwachte elementen aan uw zorginstelling toe te voegen, zal het gerucht de ronde doen dat uw kantoor het beste in de buurt is voor kleine kinderen.

Zachte speeltoestellen kunnen ook nuttig zijn voor de fysiotherapie van kinderen. Op maat gemaakte, kindgerichte toestellen in kinderziekenhuizen kunnen genezing leuk maken voor gezinnen. U stimuleert ook lichaamsbeweging op jonge leeftijd, waardoor uw patiënten gezond blijven.

RESTAURANTS

Maak vanuw eetkamer een bestemming met een binnenspeeltuin. Opvallende speeltoestellen brengen gezinnen met kinderen naar binnen. Door gezinnen te helpen hun drukke kinderen bezig te houden, wordt de maaltijd meer ontspannen en kunt u laten zien dat u zich inzet voor de gezondheid van kinderen.

Filmtheaters

Hoe spannend het voor kinderen ook is om hun favoriete personages op het grote scherm te zien, het is normaal dat hun aandacht afdwaalt tijdens de rustigere momenten van een film. Door indoor speeltoestellen toe te voegen aan uw bioscoop kunnen kinderen voor of na de voorstelling wat energie kwijt.

MUSEA, DIERENTUINEN EN AQUARIA

Met op maat ontworpen speeltuinen kan uw bedrijf een educatieve ontdekkingszone voor kinderen bieden. Kinderen houden van de kans om actief te worden, en ouders waarderen de mogelijkheid om hun kinderen te helpen leren en groeien. Dierentuinen en aquaria kunnen speeltuinen met dier- en waterthema's aanbieden om kinderen bezig te houden als het slecht weer is. Door het op maat ontwerpen van binnenspeeltoestellen kunt u een themaspeelplaats bouwen die past bij uw doel en missie.

Veelgestelde vragen voor het starten van een indoor speeltuin bedrijf

Hebt u nog vragen? Hier zijn enkele van de meest voorkomende vragen en zorgen over het bouwen van een indoor speeltuin:

HOEVEEL KOST HET OM EEN INDOOR SPEELTUIN BEDRIJF TE BOUWEN?

Indoor speeltuinen zijn zeer aanpasbaar en passen binnen veel budgetten. Als je een speelruimte toevoegt aan een bestaand bedrijf, kun je een kosteneffectieve oplossing vinden uit . Als je een familie-entertainmentcentrum wilt beginnen, kan je totale investering beginnen bij ongeveer $100.000, inclusief huur en opstartkosten. Hoe meer je investeert, hoe groter de ruimte die je kunt huren en hoe meer aangepaste indoor speeltoestellen je kunt bouwen.

De beste manier om erachter te komen hoeveel het kost om een indoor speeltuin bedrijf te bouwen is om te beginnen met het onderzoeken van uw lokale onroerend goed prijzen. U kunt ook contact opnemen met uw speeltoestellen verkoper om ontwerpen en budgetten te bespreken.

IS EEN INDOOR SPEELTUIN EEN GOEDE ZAAK?

Een binnenspeeltuin biedt gezinnen een weekendactiviteit wanneer het regent of te koud is om naar het park te gaan of buiten te spelen. Ze kunnen ook zorgen voor comfort met airconditioning in de hete zomer. Het succes van uw binnenspeeltuin hangt af van het werk dat de ondernemer erin steekt en de vraag die hij genereert.

WAT IS HET JAARLIJKSE INKOMEN VAN EEN INDOOR SPEELTUIN?

Veel factoren beïnvloeden het inkomen van een indoor speelcentrum. Nummer één op de lijst is hoeveel klanten u bedient en hoe vaak. Een grote faciliteit zal een grotere aantrekkingskracht hebben en zal gasten langer vermaken en geld uitgeven. U zult echter ook meer aan huur en loon moeten betalen. Een kleine faciliteit kan meer inkomsten genereren door naschoolse programma's en fitnesslessen.

ZIJN SOFT PLAY CENTRA WINSTGEVEND?

Soft play centra zijn binnenspeeltuinen met gewatteerde vloeren en toestellen. Ze trekken gezinnen aan met een gemiddeld tot hoog niveau van besteedbaar inkomen die op zoek zijn naar amusem*nt en kinderopvang. Hoe meer divers aanbod u uw centrum kunt bieden, hoe winstgevender u kunt zijn. Bijvoorbeeld, het toevoegen van een hoge touwenparcours of een waterspeelplaats kan oudere kinderen aantrekken, terwijl jongere kinderen genieten van de soft play gebied.

Hoeveel kost het om een indoor speeltuinbedrijf te exploiteren?

In aanvulling op hoeveel u zal moeten betalen om uw bedrijf op te zetten, moet u ook de lopende kosten factor in uw indoor speeltuin zakelijke kosten. Deze kosten omvatten:

  • Overheadkosten
  • Lease
  • Regelmatige dieptereiniging
  • Geplande onderhoudscontroles
  • Loonlijst
  • Opleiding van personeel
  • Marketing
  • Naleving van de wetgeving

U moet rekening houden met deze operationele kosten om ervoor te zorgen dat u winst kunt maken - een van de beste manieren om dit te doen is om deze informatie te gebruiken als basis voor uw prijsstelling. Bovendien kan de verkoop van extra's - zoals snacks of merchandise - en het bieden van een gevarieerde ervaring klanten verleiden om meer uit te geven, zodat u deze kosten ook in uw operatie kunt opnemen.

Wat zijn de bepalende factoren voor de initiële kosten van binnenspeeltuinen?

De kosten voor het maken en installeren van een binnenspeeltuin variëren afhankelijk van enkele factoren, zoals:

  • De omvang van uw speeltuin: De grootte van uw speeltuin zal de omvang van uw project beïnvloeden, en een grotere ruimte zal een bijpassend budget vereisen. Een kleine indoor speeltuin in een bestaand gebouw zal bijvoorbeeld minder kosten dan een groot family entertainment center in een nieuw gebouw.
  • Ontwerp: Aantrekkelijke speeltuinen trekken kinderen aan, dus het is van vitaal belang om toestellen en een speelruimte te ontwerpen die mooi en functioneel zijn. Hoewel u misschien meer moet betalen voor designelementen, zal de investering zich snel terugbetalen.
  • Verzending: Speeltoestellen zijn vaak zwaar en kunnen speciale verzending vereisen om ervoor te zorgen dat ze veilig aankomen. Als u de verzendkosten in uw begroting opneemt, voorkomt u verrassingen en bent u er zeker van dat u de middelen hebt om uw speeltoestellen op uw locatie te krijgen.
  • Installatie: Een goede installatie is cruciaal voor de veiligheid van iedereen die uw speeltoestel gebruikt. Het is verstandig om te budgetteren voor speciale installatiediensten als uw toestellen in verschillende vormen en maten zijn.

Heb ik een vergunning nodig om een indoor speeltuinbedrijf te openen?

Voor een binnenspeeltuin in de Verenigde Staten zijn twee basisvergunningen nodig. Deze omvatten:

  • Algemene bedrijfsvergunning: U hebt een algemene bedrijfsvergunning nodig voor registratie en belastingdoeleinden. Normaal kost deze licentie ongeveer $300.
  • Doing Business As (DBA)-licentie: Een DBA-licentie staat u toe zaken te doen onder de bedrijfsnaam van uw bedrijf, die anders kan zijn dan de geregistreerde wettelijke naam. In sommige staten zijn DBA-vergunningen niet vereist, maar u dient dit altijd te controleren voordat u probeert zaken te doen onder een andere naam.

Andere vergunningen die u nodig kunt hebben, hangen af van uw staat en de aard van uw bedrijf. Als u bijvoorbeeld een kinderopvang aanbiedt, hebt u mogelijk extra vergunningen nodig. Ook als u van plan bent voedsel te verkopen, kan uw staat eisen dat u een voedselverwerkingsvergunning krijgt.

Welke bevolkingsgroepen gebruiken binnenspeeltuinen?

Hoewel kinderen de voornaamste doelgroep zijn van indoor speeltuinen, zijn ook ouders en jonge volwassenen belangrijke doelgroepen. Veel ouders laten hun kinderen binnenspeeltuinen gebruiken wanneer zij andere taken moeten uitvoeren, zoals boodschappen doen of papierwerk doen in een zorginstelling. Ouders kunnen indoor speeltuinen ook gebruiken om een band met hun kinderen op te bouwen of om hun kinderen in staat te stellen contact te leggen met hun leeftijdsgenoten door middel van de kracht van het spel.

Jongvolwassenen vormen een ander deel van de demografische groep gebruikers van indoor speeltuinen. Veel jongvolwassenen gebruiken indoor speeltuinen om een gemeenschap van leeftijdsgenoten op te zoeken en zich daarbij aan te sluiten. Sommige indoor speeltuinen beginnen ook gaming en virtual reality opties toe te voegen, wat deze oudere bevolkingsgroep aanspreekt.

Geïnteresseerd in het bouwen van een binnenspeeltuin?

De eerste stap bij het bouwen van een binnenspeeltuin is vaststellen wat uw niche zal zijn. U kunt dit doen door indoor speeltuinen in uw omgeving op te zoeken, te kijken wat deze locaties wel of niet doen, en de informatie te gebruiken om een thema en structuur te creëren voor uw eigen indoor speeltuin.

U kunt beginnen met het plannen en creëren van uw ideale indoor speeltuin na wat eerste onderzoek. Als u een indoor speeltuin wilt ontwerpen met hulp van een industrie expert, Soft Play® is hier. Met jaren van industrie ervaring, zijn wij een leider onder indoor speeltuin bedrijven en een betrouwbare bron voor uw speeltuin behoeften.

Begin te ontwerpen met Soft Play

Als u overweegt een binnenspeeltuin in uw buurt te openen, kan Soft Play u helpen. Wij bieden zowel aangepaste speelplaatsontwerpdiensten als een selectie van kant-en-klare zachte speeltuintoestellen.

Bekijk enkele van de op maat gemaakte producten die we aanbieden of neem contact met ons op voor ontwerpen en prijsschattingen.

Maak uw binnenspeelplaats winstgevend. Soft Play (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Lilliana Bartoletti

Last Updated:

Views: 6089

Rating: 4.2 / 5 (73 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Lilliana Bartoletti

Birthday: 1999-11-18

Address: 58866 Tricia Spurs, North Melvinberg, HI 91346-3774

Phone: +50616620367928

Job: Real-Estate Liaison

Hobby: Graffiti, Astronomy, Handball, Magic, Origami, Fashion, Foreign language learning

Introduction: My name is Lilliana Bartoletti, I am a adventurous, pleasant, shiny, beautiful, handsome, zealous, tasty person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.