Tesla Model Y Private Lease | Vergelijk nu Laagste Prijzen (2024)

Tesla Model Y Private Lease | Vergelijk nu Laagste Prijzen (1)

Tesla Model Y
Private Lease
vanaf € 685,-

Vergelijk aanbiedingen

Vind snel de beste Tesla Model Y Private Lease Deal! Vergelijk eenvoudig aanbiedingen van meer dan 20 aanbieders op één plek. Selecteer de uitvoering, kleur, contractduur en het aantal kilometers per jaar en zie wie de beste prijs en voorwaarden heeft.

Tesla onderscheidt zich door razendsnel te innoveren. Ook de Model Y weet zich duidelijk te onderscheiden van het bestaande SUV aanbod.De gevestigde orde bouwt dezelfde SUV’s die het altijd bouwde, maar nu met elektrische aandrijving. Tesla daarentegen weet te te innoveren op ieder vlak.

Tesla Model Y Private Lease | Vergelijk nu Laagste Prijzen (2)
Tesla Model Y Private Lease | Vergelijk nu Laagste Prijzen (3)

Tesla Model Y

€ 685,-

O.b.v. M_60 mnd en KM_10000 km

Vergelijk Aanbiedingen

Voordelen Tesla Model Y Privé Lease

Comfortabel

Flinke actieradius

Vooruitstrevende ergonomie

Praktisch

Voordelig via Private Lease

Tesla Model Y Private Lease

Op Leaseauto.nl is het eenvoudig om Tesla Model Y Private Lease aanbiedingen te vergelijken en aan te passen aan uw wensen. Selecteer de uitvoering, kleur, de contractduur en het aantal kilometers per jaar en zie wie de beste prijs en voorwaarden heeft.

Ontdek de Tesla Model Y

Tesla Model Y Private Lease Review

In de prestaties, het energieverbruik, de laadsnelheid en het bereik is merkbaar dat Tesla nog verder is met elektrische aandrijftechniek.

Tesla Model Y Private Lease | Vergelijk nu Laagste Prijzen (22)

Design

Niet alleen de co*ckpit is ruimer, ook de frunk en kofferbak zijn groter dan die van de Model 3. Daarbij komt dat de achterruit van de Model Y onderdeel is van de kofferklep, terwijl de Model 3 een typische sedan-kofferklep heeft. Het maakt de Model Y een stuk praktischer in alledaags gebruik.

Verlichting

De opvallende dagrijlichten met LED-technologie zijn niet alleen een onderscheidend design-element, maar dragen dankzij hun hoge output ook aanzienlijk bij tot de actieve veiligheid. LED-technologie is ook terug te vinden in de achterlichten.

Tesla Model Y Private Lease | Vergelijk nu Laagste Prijzen (23)
Tesla Model Y Private Lease | Vergelijk nu Laagste Prijzen (24)

Infotainment

Het navigatiesysteem van Tesla is super slim. Je kunt je bestemming invoeren en als de actieradius niet toereikend is, bepaalt de auto zelf waar je het beste kunt opladen.

Maar het gaat verder. Je kunt ook games spelen via het grote scherm. Er is een kerstmanmodus waarbij de richtingaanwijzer klingelt in plaats van tikt. Je kan op commando scheetgeluiden afspelen en er is zelfs de optie om de auto een complete muziek/lichtshow te laten geven.

Met de Tesla app heb je live inzicht in de batterijstatus en je krijgt een melding wanneer de accu bijna volledig opgeladen is. Daarnaast kan je de accu en het interieur preconditioneren. Zo kon ik deze zwarte auto in de zon parkeren en tóch instappen zonder mijn billen te branden. Verder kan je bijvoorbeeld instellen dat de auto alleen in de daluren oplaadt, zodat je de elektriciteitskosten kan minimaliseren.

Omdat niet alle multimedia functionaliteit standaard is op alle uitvoeringen, is het belangrijk om hierop te letten bij het vergelijken van Tesla Model Y private lease aanbiedingen.

Praktisch

De hoge instap, gecombineerd met de mogelijkheid tot het ombouwen tot zevenzitter, betekent dat het een bijzonder praktisch model is.

De binnenmaten: die zitten wel snor. Waarom zou je anders gaan voor een Model Y in plaats van een 3, laatstgenoemde valt optisch vaak net iets beter in de smaak. Meer dan 2100 liter meet de bagageruimte met de achterbank plat, en dat is heel netjes.

Zoals het een echte Amerikaanse auto betaamt, gebruik je de rechterhendel achter het stuur om hem in de versnelling te zetten. Het zicht rondom is goed, zeker voor een SUV met coupé-achtige daklijn.

Het achterruitoppervlak is klein, maar het zit wel precies op de juiste plek om het verkeer achter je goed te kunnen zien.

Tesla Model Y Private Lease | Vergelijk nu Laagste Prijzen (25)
Tesla Model Y Private Lease | Vergelijk nu Laagste Prijzen (26)

Veiligheid

De veiligheidssystemen zijn legio. Tesla omschrijft het zelf zo: “De zogenoemde Enhanced Autopilot-functies voor veiligheid en comfort zijn bedoeld om te helpen bij de meest vermoeiende aspecten van het autorijden.”

Camera’s houden het verkeer rondom de Tesla in de gaten. (Vracht)auto’s, (motor)fietsen en voetgangers worden gedetecteerd en weergegeven op het grote scherm in het midden. Voertuigen die zijdelings passeren worden tijdig opgemerkt, en de bestuurder wordt hiervoor gewaarschuwd.

Ook verkeersborden, stoplichten en zelfs pylonen en afvalbakken worden herkend. Dankzij deze techniek kan de Model Y veel zelf: hij blijft binnen de lijntjes en houdt automatisch afstand tot medeweggebruikers. Dat maakt elke rit gemakkelijk en snelwegritten worden zelfs een tikkeltje slaapverwekkend.

Motor

Een ander praktisch feit is de actieradius. We beginnen met de WLTP range. Die waarde geeft aan hoever een elektrische auto idealiter komt. Goed nieuws voor Tesla, die kan een range claimen van 514 kilometer. In de praktijk blijft daar zeker 450 kilometer van over. Netjes, want bij sommige andere automerken kan je er gerust 40 procent afhalen.

De Y Performance heeft twee elektromotoren die samen zorgen voor 534 pk en 660 Nm koppel. Het kost 4 seconden om vanuit stilstand de 100 km/u te bereiken.

Tesla Model Y Private Lease | Vergelijk nu Laagste Prijzen (27)
Tesla Model Y Private Lease | Vergelijk nu Laagste Prijzen (28)

Interieur

De Tesla Model Y heeft geen fysieke sleutel, maar een pasje dat je voor de B-stijl moet houden om de auto te ontgrendelen. Vervolgens leg je de pas op de middenconsole om weg te kunnen rijden. Heb je je auto gekoppeld met de Tesla-app, dan ontgrendelt de Tesla zelfs automatisch.

Als je in de auto gaat zitten valt op hoe ‘kaal’ het is; alle functies zijn te bedienen via het grote scherm, twee knoppen op – en twee hendels achter – het stuur.

Voor iemand die ‘gewone’ auto’s gewend is, zit een Tesla vol met eigenaardigheden. Zo zitten er bijvoorbeeld geen tellers achter het stuur. Op het grote scherm zie je hoe hard je rijdt. Je moet één van de vele vensters openklikken om erachter te komen wat je kilometerstand is.

Elektrische Tesla Model Y Private Lease

Een elektrische auto kopen? Nog even niet, zeggen veel mensen. Te duur en een onzekere restwaarde. Deze argumenten vallen weg bij de private lease van een elektrische auto. Deleasemaatschappijkoopt namelijk de elektrische auto en draagt het risico voor de restwaarde.

Hiermee is dePrivate Leasevan eenElektrische autoaantrekkelijk voor iedereen die de voordelen van de elektrische auto kent, maar moeite heeft met de hoge aanschafprijs en onzekere restwaarde van een elektrische auto.

Het aanbod elektrische auto’s groeit snel er zijn steeds meer leasemaatschappijen die elektrische private leaseauto’s aanbieden. De goedkoopste en populairste elektrische leaseauto’s zijn altijd te vinden opLeaseauto.nl.

Het aanbod volledig elektrische auto’s in dit segment groeit snel: Volkswagen ID.4, SKODA Enyaq, Audi Q4 ­e-tron, BMW iX3, Mercedes EQA, Ford Mustang Mach-E, Volvo XC40, Polestar 2, Tesla Model Y en KIA EV6.

Ook populair in dezelfde klasse

Tesla Model Y Private Lease | Vergelijk nu Laagste Prijzen (31)

Tesla Model Y Private Lease | Vergelijk nu Laagste Prijzen (32)

Model 3

Tesla Model 3

In een wereld waarin iedereen richting een elektrisch assortiment gaat, bewijst Tesla nog steeds een koploper te zijn.

Lees Review

€ 651,-

Vergelijk Aanbiedingen
Populair
Tesla Model Y Private Lease | Vergelijk nu Laagste Prijzen (34)

CLA

Mercedes-Benz CLA

De Mercedes CLA Coupé is een uiterst stijlvolle auto met een futuristisch interieur.

Lees Review

€ 629,-

Vergelijk Aanbiedingen
Tip Leaseauto.nl
Tesla Model Y Private Lease | Vergelijk nu Laagste Prijzen (36)

3 Serie Sedan

BMW 3 Serie Sedan

Briljante motortechniek en een voorbeeldig stuur- en weggedrag. De best rijdende auto in zijn klasse.

Lees Review

€ 735,-

Vergelijk Aanbiedingen
TIP van Leaseauto.nl
Tesla Model Y Private Lease | Vergelijk nu Laagste Prijzen (38)

A3 Limousine

Audi A3 Limousine

De A3 Limousine is een echte Audi. Hij gaat op alle punten qua kwaliteitsbeleving en perfectionering net even iets verder.

Lees Review

€ 579,-

Vergelijk Aanbiedingen
TIP van Leaseauto.nl
Tesla Model Y Private Lease | Vergelijk nu Laagste Prijzen (40)

EV6

Kia EV6

Uitstekende elektrische auto. Hij heeft een stijlvolle vormgeving en is uitgerust met nieuwste laadtechnologie

Lees Review

€ 797,-

Vergelijk Aanbiedingen
TIP van Leaseauto.nl

Tesla Model Y Private Lease | Vergelijk nu Laagste Prijzen (42)

Nieuwe auto rijden via Tesla Model Y Privé Lease

Kiest u ervoor om een nieuwe Tesla Model Y te rijden via private lease, ook wel privé lease genoemd, dan heeft u geen omkijken meer naar de kosten voor onder andere onderhoud, verzekeringen, wegenbelasting, banden, vervangend vervoer en nog veel meer. Buiten het leasetarief zijn er enkel nog de brandstofkosten.

Tesla Model Y Lease is een ideale manier om in een nieuwe auto te rijden zonder zelf een grote investering te hoeven doen. Via Tesla Model Y Privatelease kunnen particulieren voordelig een splinternieuwe auto leasen.

Tesla Model Y Private Lease Uitvoeringen

Wie op zoek is naar een Tesla Model Y occasion, kan kiezen uit twee verschillende uitvoeringen: Long Range AWD en Performance AWD.

Beide modellen hebben – de naam zegt het al –all wheel drive. Ook beschikken ze beide over twee elektromotoren. Bij de Long Range AWD leveren die twee motoren samen 351 pk, bij de Performance kun je rekenen op 462 pk – wat de naam ‘Performance’ weer verklaart.

Private Lease

Bij Private Lease rijdt u in een auto van de leasemaatschappij. Zij regelen alles. De leasemaatschappij koopt de Leaseauto en betaalt voor de wegenbelasting, verzekering, onderhoud, reparaties en pechhulp.

Hiervoor betaalt u een vast bedrag per maand aan de leasemaatschappij. Alleen de brandstofkosten komen er nog bij. Spaargeld voor de aanschaf van een eigen auto is niet nodig. En na afloop van de leaseperiode levert u de auto gewoon weer in.

Voordelen Private Lease

Voordelen van een Nieuwe Auto

Zuinig, duurzaam, veilig en de nieuwste multimedia opties.

Geen spaargeld of lening nodig

Leasemaatschappij koopt de privé leaseauto.

Alleen brandstofkosten komen erbij

Inclusief verzekering, belasting, reparatie, onderhoud en pechhulp.

Geen onverwachtekosten

Geen dure reparaties of lage inruilwaarde.

Leaseauto.nl

Privé Lease is makkelijk als het allemaal geregeld is. Alleen het vinden van de beste Private Lease Aanbieding is lastig.

Kosteloos onafhankelijk advies

U moet weten op welke voorwaarden u op moet letten als u niet te veel wilt betalen. Daar helpt Leaseauto.nl bij. Met een eerlijke Private Lease vergelijker, uitleg en persoonlijk advies door onze experts. Zo krijgt u alle informatie om een goede keuze te maken. Dit wordt door onze klanten gewaardeerd.

Grootste aanbod bij elkaar en makkelijk vergelijken

Leaseauto.nl werkt samen met toonaangevende leasemaatschappijen. Wij brengen de Private Lease Acties bij elkaar en maken ze makkelijk vergelijkbaar. Net zoals Cheaptickets dit doet voor vliegtickets.

Tesla Model Y Private Lease | Vergelijk nu Laagste Prijzen (48)

Eenvoud en gemak

Persoonlijk advies

Hulp bij auto kiezen

Beste aanbod bij elkaar

Eerlijk vergelijken

100% onafhankelijk

Prijs en voorwaarden

Beste Deal Check

Bestel met zekerheid

Offerte op maat

Kleine lettertjes uitgelicht

14 dagen bedenktijd

Tesla Model Y Private Lease | Vergelijk nu Laagste Prijzen (49)

Bestel met zekerheid via Leaseauto.nl

Leaseauto.nl is volledig onafhankelijk en ons advies is vrijblijvend. Wij hebben Private Lease Adviseurs in dienst die kosteloos helpen in elke stap van het bestelproces.

Uitlichten van de kleine lettertjes

Wij kennen de verschillen tussen auto’s en lease voorwaarden. Bijvoorbeeld qua eigen risico bij schade, schadevrije jaren, opzeg flexibiliteit en de verrekening van extra kilometers.

Keurmerk Private Lease

Leaseauto.nl werkt samen met leasemaatschappijen die zijn aangesloten bij het Keurmerk Private Lease. Zij gebruiken Algemene Voorwaarden die met de Consumentenbond zijn opgesteld. Dit geeft u de zekerheid van een eerlijk product.

In 4 stappen naar uw Private Leaseauto

Tesla Model Y Private Lease | Vergelijk nu Laagste Prijzen (50)

1. Kies een Auto en
vraag offerte aan

Selecteer een auto, uitvoering, kleur, contractduur en aantal kilometers per jaar en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Tesla Model Y Private Lease | Vergelijk nu Laagste Prijzen (51)

2. Beste Deal
Check

Samen controleren wij of de geselecteerde aanbieding de beste voorwaarden en prijs heeft in uw situatie.

Tesla Model Y Private Lease | Vergelijk nu Laagste Prijzen (52)

3. Draagkracht
Toets

Een draagkrachttoets is verplicht vanuit de overheid om consumenten te beschermen tegen te hoge financiële lasten.

Tesla Model Y Private Lease | Vergelijk nu Laagste Prijzen (53)

4. Bestel de Auto
met Zekerheid

De auto kan besteld worden. Na het ondertekenen van het contract heeft u nog 10 dagen bedenktijd.

Tesla Private Lease

In maart 2016 presenteerde Tesla de compacte Model 3 die compacter die veel concurrerender geprijsd is dan de Model S. Hij zorgt voor een verdere groeiversnelling.

Dankzij alle positieve berichten over Tesla is de beurswaarde inmiddels tot recordhoogte gestegen. Het is nu meer waard dan de waarde die andere Amerikaanse concurrenten ooit haalden.

Populaire Tesla-modellen zijn de Model S, Model X en Model 3. De Model S is een luxe sedan met ruimte voor vijf volwassenen. De Tesla Model X is een grote SUV en heeft ruimte voor zeven volwassenen. Hij heeft opvallende vleugeldeuren.

De Tesla Model 3 is een sedan en het meest voordelige Tesla-model. De Model 3 valt op door het minimalistische interieur waarin alleen een stuur en een groot bedieningsscherm aanwezig zijn. De Tesla Model Y is de SUV-variant op de Model 3. De Model Y is iets groter.

Vragen over Model Y Private Lease

Wat is Private Lease?

Privé lease is vergelijkbaar met het huren van een auto. Er wordt een overeenkomst afgesloten voor een vooraf bepaalde periode en een verwacht aantal te rijden kilometers. Aan het einde van de overeenkomst kan de auto gewoon weer worden ingeleverd.

Het risico van onderhoudskosten en de restwaarde is voor de Leasemaatschappij. Zo zijn er nooit onverwachte kosten.

Welke kosten zijn inclusief bij Privé Lease?

Bij alle Private Lease Aanbieders zijn ten minste deze kosten inclusief: aanschaf en afschrijving van de Peugeot, motorrijtuigenbelasting, reparatie, onderhoud, WA en Casco verzekering, pechhulp en vervangend vervoerin Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur. Brandstofkosten, bekeuringen en wasbeurten zijn niet inclusief.

Waar vind ik meer informatie over Private Lease?

In hetPrivate Lease Kenniscentrumvan Leaseauto.nl staan antwoorden op alle vragen over Privé Lease.

Waarom Private Lease?

Zekerheid en geen gedoe. Van tevoren zijn alle kosten bekend. De enige kosten die er nog bijkomen zijn de kosten voor benzine of het opladen.

Daarnaast wordt alles geregeld. De leasemaatschappij regelt de verzekeringen, onderhoud, wegenbelasting etc. En het is niet nodig om in één keer een flink geldbedrag neer te leggen of jaren te sparen voor een eigen auto.

Voor wie is Tesla Model Y Privé leasen interessant?

Tesla

Model Y Privé leasen is iets wat zowel bij jongere als bij oudere particulieren steeds normaler wordt. Naast het voordeel van de financiering speelt ook mee dat bij personal lease alles geregeld wordt. Bij private autolease is er ook geen risico op onverwachte kosten.

De auto is goed verzekerd en de kosten voor onderhoud en reparaties zijn ook inclusief. Als er een ongeluk gebeurt met de Privelease Tesla Model Y, dan wordt er zelfs kosteloos een vervangende auto geregeld. Deze wordt uiterlijk 72 uur na het ongeluk ter beschikking gesteld. Bij veel leasemaatschappijen zelfs al eerder.

Geschiedenis Model Y

Tesla Motors is in 2003 opgericht en vernoemd naar Nicola Tesla. Hij was de uitvinder van de wisselstroomgenerator, de wisselstroomelektromotor en andere belangrijke componenten van het hedendaagse elektriciteitsnet. Inmiddels maakt Tesla niet alleen maar auto’s, maar ook energie-opslagsystemen, aandrijflijnen, batterijen en laadsystemen.

Er zijn maar weinig auto’s die zoveel los hebben gemaakt als het merk Tesla. Met hun uitzonderlijke prestaties, innovatieve technologie en verbluffende TCO-cijfers, wisten ze menig verstokte petrolhead over te halen om in hun producten te rijden. Met groot succes dus.

De Tesla Model Y is een elektrische crossover SUV die sinds 2021 op de markt is. De Model Y is voor een groot deel gebaseerd op deTesla Model 3, maar biedt vooral binnenin meer ruimte aan de passagiers. Hij is om te bouwen tot zevenzitter en heeft meer inhoud in de bagageruimte. Daar komt bij dat de Model Y de eersteTeslais die met een warmtepomp het interieur verwarmt.

De markt voor elektrische crossover SUV’s is druk en dat is te merken aan de concurrentie waar de Tesla Model Y mee moeten afrekenen. Denk aan de Polestar 2, de Kia e-Niro en de Volkswagen ID.3. Geen van deze modellen heeft echter de geinige opties die een Tesla wel heeft.

Opkomst Tesla Model Y Leasen Particulier

De verkoopcijfers van Tesla maken inzichtelijk dat het merk steeds meer aan populariteit wint. In zowel de verkopen van nieuwe Tesla modellen alsTesla Private Leaseis zeer duidelijk een opgaande lijn te zien.

De hoge aanschafprijs van elektrische auto’s verklaart waarom er veel gekozen wordt voorPrivate Lease Elektrische Auto.Mensen die niet de hoge prijs van een elektrische auto kunnen betalen, maken met private leaseeen uitstekende keuze.

Binnen korte tijd heeft de Model Y zich opgewerkt tot een populaire leaseauto. Rond de introductie groeide het aantal Model Y private leasing initiatieven. Model Y personal lease is inmiddels niet meer weg te denken. Een Tesla Model Y Leasen door een Particulier is inmiddels volledig ingeburgerd.

Private Lease Deals

KenniscentrumPrivate Lease

Persoonlijk Advies

Private Lease
Vergelijken

Specifieke vragen Tesla Model Y private lease

Waar moet ik op letten bij Model Y Private Lease Vergelijken?

Bij het kiezen van een nieuwe leaseauto is het altijd goed om Tesla Model Y Private Lease Deals met elkaar te vergelijken. Leaseauto.nl heeft een makkelijke Tesla Model Y Private Lease Vergelijker waarmee eenvoudig uitvoeringen en aanbieders met elkaar vergeleken kunnen worden.

De Tesla Model Y private lease voorwaarden zijn bij de verschillende aanbieders grotendeels hetzelfde. De verschillen worden uitgelicht bij het vergelijken van de Tesla Model Y Privé Lease Aanbiedingen.

Op leaseauto.nl zijn altijd Model Y Private lease acties van meerdere aanbieders te vinden. Hiermee is het makkelijk gemaakt op de goedkoopste Tesla Model Y Prive Lease Aanbieding te vinden. Met een goed Tesla Model Y Private Lease vergelijk valt veel geld te besparen. De adviseurs van Leaseauto.nl helpen hier graag bij met kosteloos en onafhankelijk advies bij het vinden van de beste private Lease deal.

Zijn er ook Tesla Model Y Private Lease Occasion’s?

Via Tesla Model Y Occasion lease is het mogelijk om een tweedehandsauto te leasen. Het prijsverschil is niet zo groot als bij het kopen van een tweedehandsauto. Dit komt omdat de een groot deel van de kosten even hoog zijn bij nieuwe en enkele jaren oude auto’s. Denk hierbij aan de wegenbelasting, verzekeringen en pechhulp die altijd inclusief is bij een Privé Lease Tesla Model Y.

De afschrijving is dan wel lager. Dit wordt echter weer grotendeels gecompenseerd door hogere onderhoudskosten. Het grootste voordeel bij een tweedehands Tesla Model Y Leasen is dat hij snel leverbaar is en dat hij ook bij een kortere looptijd al heel aantrekkelijk is geprijsd.

Wat zijn de Private Lease concurrenten van de Model Y?

De private lease concurrenten van de Model Y zijn onder andere:

  1. BMW X1
  2. Mercedes-Benz EQA
  3. Volkswagen ID.4
  4. Kia e-Niro
  5. Nissan Ariya
  6. Tesla Model 3
  7. Hyundai Kona Electric.

Wat zijn de sterke punten van de Model Y?

  1. Prestaties: de Model Y beschikt over een krachtige elektromotor die een hoge acceleratie en snelheid biedt.
  2. Autonoom rijden: De Model Y beschikt over geavanceerde autonome rijfuncties, zoals Autopilot, wat het rijden comfortabeler en veiliger maakt.
  3. Bereik: De Model Y biedt een uitstekende actieradius, waardoor je verder kunt reizen zonder het voertuig op te laden.
  4. Interieur en infotainment: De Model Y beschikt over een modern en luxueus interieur met een geavanceerd infotainment-systeem, waaronder een groot scherm voor het navigatiesysteem, muzieksystemen en andere functies.
  5. Duurzaamheid: Als elektrische auto produceert de Model Y geen uitlaatgassen en heeft het een lagere milieubelasting dan vergelijkbare benzine- en dieselauto’s.
  6. Afmetingen: De Model Y is een compacte SUV, wat betekent dat het gemakkelijk te parkeren en te manoeuvreren is in stedelijke gebieden.

Waar op letten bij het kiezen van een Tesla Model Y?

Een Lease Model Y moet natuurlijk ook aansluiten bij de persoonlijke mobiliteitsbehoefte. Hierbij moet rekening gehouden worden met het aantal volwassen passagiers dat comfortabel mee moet kunnen en de behoefte aan bagageruimte.

De Model Y privé lease auto is de kleinste Tesla. Hij is met name geschikt voor in en om de stad. Hij is echter ook prima geschikt voor lange ritten op de snelweg. Voor gezinnen die meer ruimte nodig hebben is de Model Y een betere Private Lease keuze. Hij is een stuk ruimer dan een Privat Lease Model Y.

Wat zijn de voordelen van een elektrische private leaseauto?

Er zijn veel voordelen aan het rijden van een elektrische auto via private lease, waaronder:

  1. Milieuvriendelijk: Elektrische auto’s produceren geen uitlaatgassen en hebben een lagere milieubelasting, wat beter is voor het milieu en bijdraagt aan een duurzamere toekomst.
  2. Lagere rij- en onderhoudskosten: Elektrische auto’s hebben lagere rij- en onderhoudskosten dan verbrandingsauto’s, omdat ze goedkoper zijn om te laden dan benzine of diesel te kopen en minder onderdelen hebben die vervangen moeten worden.
  3. Subsidies: Veel landen bieden subsidies aan voor elektrische auto’s, waardoor het goedkoper is om een elektrische auto via private lease te rijden.
  4. Comfort: Elektrische auto’s hebben een stille en comfortabele rijervaring, omdat ze geen verbrandingsmotor hebben die trillingen of lawaai veroorzaakt.
  5. Geavanceerde technologie: Veel elektrische auto’s, zoals de Tesla Model Y, zijn uitgerust met geavanceerde technologieën, waaronder autonome rijfuncties en een groot infotainment-scherm, wat het rijden comfortabeler en veiliger maakt.
  6. Gemak: Je hoeft geen benzine te kopen of lange wachttijden bij benzinestations te verduren, omdat je elektrische auto gewoon op te laden is via een stopcontact of snellader.
  7. Duurzaamheid: Elektrische auto’s zijn duurzamer dan verbrandingsauto’s, omdat ze minder onderdelen hebben die vervangen moeten worden en langer meegaan.

Wat maakt het leasen van de Model Y aantrekkelijk?

Er zijn verschillende factoren die het leasen van de Tesla Model Y aantrekkelijk maken:

  1. Kosteneffectiviteit: Private lease is in veel gevallen een kosteneffectieve manier om in een nieuwe auto te rijden, omdat je geen grote investering hoeft te doen en je alleen betaalt voor het gebruik van de auto.
  2. Laag onderhoud: Tesla’s zijn bekend om hun lage onderhoudskosten, omdat ze geen verbrandingsmotor hebben en minder onderdelen hebben die vervangen moeten worden.
  3. Milieuvriendelijk: Elektrische auto’s hebben een lagere milieubelasting en produceren geen uitlaatgassen, wat aantrekkelijk is voor mensen die bewust bezig zijn met het milieu.
  4. Prestaties: De Model Y biedt uitstekende prestaties en heeft een hoge acceleratie en snelheid, waardoor het rijden veel plezieriger wordt.
  5. Laadmogelijkheden: Tesla beschikt over een uitgebreid netwerk van superchargers, waar je snel en eenvoudig je auto kunt opladen.
  6. Technologie: De Model Y is uitgerust met geavanceerde technologieën, zoals autonome rijfuncties, een groot infotainment-scherm en vele andere functies die het rijden comfortabeler en veiliger maken.
  7. Prestige: Tesla is een bekend en prestigieus merk, wat het leasen van de Model Y aantrekkelijker maakt voor mensen die op zoek zijn naar een kwalitatieve en moderne auto.
Tesla Model Y Private Lease | Vergelijk nu Laagste Prijzen (2024)

FAQs

Wat kost een Tesla Y in de lease? ›

Een Tesla Model Y leasing kost momenteel tussen 610,00 euro en 972,84 euro per maand.

Wat kost Tesla private lease? ›

Wat kost het om een Tesla Model 3 privé te leasen? De goedkoopste Tesla Model 3 wordt aangeboden door Justlease en kost op dit moment € 496 per maand. Het contract is voor 36 maanden en maximaal 12000 km per jaar. Dit betreft een Tesla Model 3 Standard Range Plus uitvoering.

Is een Tesla leasen voordelig? ›

Een tesla leasen is zo goedkoop in maandbedrag (de euro's die je 'voelt') omdat de afschrijving lager is en vooral omdat de 'running costs' voor een leasemaatschappij zoveel lager zijn dan bij een brandstof auto.

Wat kost een Tesla Y per maand? ›

De Tesla Model Y is bij ActivLease te leasen vanaf € 569 euro exclusief BTW per maand. Zowel de bijtelling als het leasetarief hangen echter sterk af van de gekozen opties en de uiteindelijke prijs van de auto. Bovendien hangt het leasetarief sterk af van het aantal gereden kilometers en looptijd van het leasecontract.

Hoeveel kost Laden Tesla Model Y? ›

Snelladen van Tesla Model Y (10 -> 80%)
Locatie1 kWh100 km
Supercharger (NL)€ 0,35 € 5,74
Snelladen (laag)€ 0,49€ 8,04
Snelladen (gemiddeld)€ 0,70€ 11,48
Snelladen (hoog)€ 0,85€ 13,94

Wat kost een Tesla netto per maand? ›

Als je een Tesla Model 3 koopt en deze wordt in 2021 geleverd dan ben je dus zo netto €82 per maand extra kwijt. In 2021 worden de netto kosten €651 (t.o.v. €569 in 2019).

Is private lease duurder? ›

Private lease is een alles-in-één-oplossing

Zoals de afschrijving, verzekeringen, belastingen, onderhoud, reparaties, pechhulp en keuringen. Private leasen kan op het eerste gezicht iets duurder lijken, maar in de praktijk goedkoper uitvallen. Kies je voor private lease, dan kies je voor zekerheid en onbezorgd rijden.

Is een private lease auto aftrekbaar? ›

Het antwoord op de vraag, 'is private lease aftrekbaar voor de belasting' is simpel; nee.

Hoeveel moet je verdienen voor een private lease auto? ›

Er is geen inkomenseis vastgesteld voor private lease. Of en voor welk bedrag je per maand kunt leasen, is afhankelijk van jouw gehele financiële plaatje. Het gaat erom dat er een goede balans is tussen je inkomsten en uitgaven.

Welke elektrische auto kan ik leasen voor 700 euro per maand? ›

In dit artikel geven wij een top 4 van elektrische auto's die je direct kunt leasen met een leasebudget tot 700 euro.
  • Cupra Born – 567 euro per maand. ...
  • Tesla Model Y RWD - 648 euro per maand. ...
  • Hyundai IONIQ 5 - 630 euro per maand. ...
  • Renault Megane E-Tech - 552 euro per maand.
Jan 24, 2023

Is het slim om een elektrische auto te leasen? ›

Het is zeker mogelijk om een elektrische auto privé te leasen. Sterker, het is misschien wel slimmer om een elektrische auto te leasen dan een model met een benzine- of dieselmotor. Een elektrische auto heeft vaak een hogere aanschafprijs vergeleken met een benzine- of dieselmotor.

Is leasen als particulier voordelig? ›

Conclusie. Al met al ben je met private lease in vergelijking met het kopen van een nieuwe auto vaak goedkoper uit. Dit geldt in veel gevallen ook voor occasion lease. En ja, een leasemaatschappij verdient geld aan leasecontracten, maar het gaat er uiteindelijk om of je als automobilist goedkoper uit bent.

Wat kost Tesla Model Y verzekering? ›

Kosten per jaar
brandstofkosten€ 1.107
motorrijtuigenbelasting€ 0
verzekering€ 1.239
onderhoud€ 1.080
totaal per jaar€ 3.426
1 more row

Wat kost onderhoud Tesla Y? ›

De Tesla Y heeft ongeveer 15 kWh per 100 gereden kilometers nodig. Per gereden kilometer kost de Tesla dus: 15 / 100 = 0,15 kWh x € 0,40 = € 0,06. Als je 15.000 kilometer per jaar rijdt met de Tesla, gaat het gemiddeld dus om de volgende lasten per maand: € 0.06 x 15.000 = € 900 / 12 = € 75 per maand.

Hoeveel wegenbelasting Tesla 2026? ›

De nieuwe plannen vallen iets minder beroerd uit voor mensen met een elektrische auto. In 2025 blijven EV's nog vrijgesteld van wegenbelasting. Vanaf 2026 moet er wel worden betaald, maar in plaats van het volledige tarief, brengt de Belastingdienst dan nog 'maar' 60 procent in rekening.

Hoe duur is het om een Tesla te huren? ›

Er komen een hoop kosten bij voor een trouwerij, daarom komt Drive the Passion met een passende oplossing. De Tesla Model S kun je huren voor een dagdeel voor slechts € 250,- (Exclusief BTW). Wij rekenen € 0,50 (Exclusief BTW) per gereden kilometer. Bij ons betaalt u namelijk alleen voor de kilometers die u echt rijdt.

Wat kost een Tesla per jaar? ›

De Tesla Y heeft ongeveer 15 kWh per 100 gereden kilometers nodig. Per gereden kilometer kost de Tesla dus: 15 / 100 = 0,15 kWh x € 0,40 = € 0,06. Als je 15.000 kilometer per jaar rijdt met de Tesla, gaat het gemiddeld dus om de volgende lasten per maand: € 0.06 x 15.000 = € 900 / 12 = € 75 per maand.

Hoeveel kost Tesla abonnement? ›

Premium Connectivity is momenteel verkrijgbaar als maandabonnement voor € 9,99 en kan op elk moment worden aangeschaft via het touchscreen van uw voertuig of via de Tesla-app.

Hoe werkt financial lease Tesla? ›

Middels financial lease profiteer je van diverse fiscale voordelen en weet je elke maand waar je aan toe bent! Je betaalt namelijk een vast leasebedrag per maand. Je bent tevens al direct economisch eigenaar en aan het einde van je leasecontract wordt je ook juridisch eigenaar en is de auto volledig van jou!

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Jeremiah Abshire

Last Updated:

Views: 6070

Rating: 4.3 / 5 (54 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jeremiah Abshire

Birthday: 1993-09-14

Address: Apt. 425 92748 Jannie Centers, Port Nikitaville, VT 82110

Phone: +8096210939894

Job: Lead Healthcare Manager

Hobby: Watching movies, Watching movies, Knapping, LARPing, Coffee roasting, Lacemaking, Gaming

Introduction: My name is Jeremiah Abshire, I am a outstanding, kind, clever, hilarious, curious, hilarious, outstanding person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.